Previous ◁ | ▷ Next

Солнечно  20°

Атмосферное давление:1017 hPa
Влажност: 62%
Восход:  07:36
Закат16:58

Разстояние от:Софии  до Китена  е 437 km

Разстояние от:Пловдив до Китена е 307 km

Разстояние от:Бургас до Китена е 50 km

kiten

Get more
Joomla!® Templates
and Joomla!® Forms From Crosstec